Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plán činnosti pro letošní sezónu

21. 4. 2020

Sezóna 2020 ještě nezačala a už se nám vzhledem k čínské chřipce škrtají dva první závody. V nastalé situaci je těžké cokoli naplánovat, protože nikdo neví, jestli se šampionát ČMPR letos pojede od třetího podniku, anebo vůbec. Od března probíhají pouze práce v domácích dílnách, přerušeny tak byly práce v dílnách Jih a Východ a garáži Západ. V centrále Michle (Střed) se podařilo dokončit plánované vyztužení pomocného rámu na Trabantu WRC.

hpim7311.jpg

Dále v centrále pokračují práce na motoru WRC03, které by mohly být ukončeny v červnu letošního roku.

Naprosto opačná je situace v garáži Západ, kde je umístěn doprovodný přívěs těsně před dokončením, avšak práce na něm v současné době nepokračují. V dílně Východ je až na nájezd do dílny prakticky všechno hotovo, nepodařilo se však přestěhovat techniku ( Škoda 1100 MB B5 + díly a pneumatiky ). V dílnách Jih také nepokračují práce a Škoda 120 LA v. Š 130 LR a Škoda Favorit 136 čekají na stavbu v případě prvním a přípravu na sezónu 2020 v případě druhém.

Plán naší letošní soutěžní činnosti musím odložit až na dobu, kdy se epidemiologická situace stabilizuje do té míry, aby si pořadatel závodu mohl být jist, že nevznikne soutěžícím nějaké neúměrné riziko, ..... o nařízeních vlády ani nemluvě.

Hnáta v.r.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář