Jdi na obsah Jdi na menu
 


V srpnu se poprvé slavilo v Rekreačním středisku HRT ve Vráži

20. 8. 2007

Na poslední poradě jsme se dohodli, že 18. srpna budeme grilovat na chatě ve Vráži u Berouna, kterou má ve správě bratr Hnáty Aleš, a že tuto tradiční letní akci spojíme s oslavou narozenin Sýkorky a Hnáty.

ObrazekAkce se, i přes neúčast nemocného Pytláka, vydařila, někteří ( Dejmal a Aleš ) se i koupali v bazénu, jiní ( Hnáta, eS a Sýkorka ) to pouze plánovali. Poseděli jsme do pozdních ranních hodin, zajásali nad dárky a  Hnáta hned dva z nich vyzkoušel: výsledky: 1) přívěšek na klíče se nevejde do kapsy u kalhot, 2) na jednokolce je problém udržet rovnováhu. Další pokusy o jízdu na jednokolce - s pokračující konzumací alkoholických nápojů - ztroskotaly.

V neděli dopoledne se Hnáta rozhodl, že chatu prohlásí za oficiální rekreační středisko týmu a Pinďa navrhl, že zde podnikneme několik sobotních výjezdních porad a školení. Bude nutno připravit stožár na vlajku - toto bude splněno v rámci programu následující sobotní porady.

ObrazekPokud se podaří nějaké snímky, bude přidána fotogalerie.

Obrazek

Ten přívěšek se mi asi nevejde do kapsy....  

Obrazek

Nelez na to, má to jen jedno kolo, zlomíš si hnátu.......

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

žlutá

(teta lin, 30. 8. 2007 23:04)

já snad bych se i chtěla vzpamatovat, nerada bych byla v řiti

žlutá

(sýkorka, 29. 8. 2007 17:48)

vidím to na vstup do historie medicíny.Nový typ Hepatitis-hrt.

IP adresa příspěvku

(Hnáta, 29. 8. 2007 8:19)

To Balů: IP adresa básničky "Žlutá" je jeden ze serverů CD-Telematiky. Maj celkem 8 serverů s koncovými číslicemi .0 až .7, takže buď Pinďa, nebo Pivoňka.

Tak už máme libreto k hymně

(Hnáta, 23. 8. 2007 15:35)

...Pinďo, chce to nějakou muziku....a máme hymnu.

Re žlutá

(Hnáta, 23. 8. 2007 15:33)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Žlutá

(neznámý autor..., 23. 8. 2007 10:06)

Žlutá je dobrá....

Žlutá je pampeliška
co na louce kvete,
žlutá je haubna auta
co v něm jedete

žluté je slunce
co nad námi svítí,
jestli se nevzpamatujem
budem brzy v řiti......

Re Foto

(Hnáta, 22. 8. 2007 7:45)

Chápu, že žlutá je týmová barva, proč však i v obličeji?.........Pinďo, přiznej se!!!

Foto

(Balů, 22. 8. 2007 6:24)

O té fotce v rozvinutém stádiu žloutenky nic nevím, já to nebyl,čestný aristokratický.

Re Odboj

(Hnáta, 21. 8. 2007 21:32)

Jo a který revanšista mi dal nad tu levou navigaci tu příšernou fotku, pokud jsme ještě tímto článkem neodradili antikomunisty, tak touhle fotkou odradíme minimálně další - estéty.

Odboj

(Balů, 21. 8. 2007 8:52)

Správně, tým si nenecháme od revanšistů rozvracet!Navrhoval bych vytvořit poukazy a každý měsíc bude odměněn jeden člen týmu bezplatnou dovolenou v nešem rekreačním středisku. Dále bych pak navrhoval zřídit agitační středisko, kde by se mohli konat porady týmu.Chybí nám týmový lákař, kde by byla bezplatná péče, ale to je již určitě v návrhu do programu sjezdu...

Re Megalomanie

(Hnáta, 21. 8. 2007 8:24)

Tak kontrolu nad vším neztrácíme, to určitě ne. Byl to takový nápad, jak v současné rozpočtově napjaté týmové situaci najít východisko pro pořádání soustředění ( možná i testování časem ) v relativně nízkorozpočtové hladině. Ještě bych název upravil na RRRS HRT ( Rekreační a rekondičně-relaxační středisko HRT )...no musíme o tom ještě hodit řeč na nějaké nejbližší ustavující schůzi, šlechto odbojná...

Megalomanie

(Balů, 20. 8. 2007 21:03)

Tak nevím, neztrácíme nad vším kontrolu? Už máme svoje rekreační středisko..., budou zde výjezdní školení ...,jestli nám už nechybí jen závazek a "Brigáda socialistické práce". Přátelé, pokud ještě vybudujete desku cti, budu vážně uvažovat o skrytém odboji a tajné přípravě sametové revoluce,.. "lidé neblbněte, měl jsem Vás rád.. "