Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rallye Vysočinou 2. srpna 2008

28. 7. 2008

ObrazekV sobotu 2. srpna se jel na jihu Čech další podnik Volného poháru 2008 Rallye Vysočinou. Náš tým  ve třídě A1 reprezentovala posádka Jarda Kubata jr. ( Mládě ) a Honza Kapek ( Dejmal ) na Suzuce. Přestože jim nešlo o body, chtěli  se ve své třídě umístit co nejlépe. Auto v předcházejícím víkendu prodělalo dvoudenní test na Rally sliperry v Milovicích a fungovalo ( až na drobnou závadu na táhle řazení, která byla rychle odstraněna a důvod závady se podařilo zjistit ) velice slibně.

V souvislosti s Rallye Vysočinou se tak po letech tým HRT vrátil na tratě Kamenice nad Lipou s mladou technikou a o generaci mladší posádkou. 

Naposledy se soutěže Rallye Kamenice nad Lipou zúčastnil v roce 1989 za HRT Trabant Amaroun s posádkou Jiří Donát - Přemysl Hájek a odjeli tehdy historicky svou nejkratší soutěž. Ke kolostřešní situaci došlo po cca 300 m první RZ Antonka-Kamenice v páté zatáčce. Po vyvrácení několika mladých stromků a zplanýrování dvaceti metrů blízkého křoví skončili na střeše s uraženým řízením.

Naší nejmladší posádce však štěstí nepřálo a na RZ1 ( po cca 80 metrech ) museli odstoupit pro poruchu převodovky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně štěstí Járo

(žába, 30. 9. 2008 16:42)

Jednou ten volnej pohár vyhraješ !!!