Jdi na obsah Jdi na menu
 


V. podnik AR CUP 2008-9 Pelikán Dlouhá Lhota

20. 1. 2009

 V sobotu 17.1.2009 se konal na letišti v Dlouhé Lhotě již pátý závod Amater Rallye Cupu. Závodu se zůčastnili za náš team Emil Makal s Moskvičem, asi nejstarším vozem v celém startovním poli, Džarda Kubata s Hnátovým Favoritem, aspirující na vítězství ve třídě juniorů, a VIP Jarda Kubata se staronovým Fordem Escortem.

Startovalo se za chladného rána do ledové dráhy, která v průběhu dne v některých místech povolila, což bylo nevýhodné pro Moskviče ale výhodné pro Forda. Přesto jsme se krásně celý den klouzali. Myslím si, že jsme teamu ostudu neudělali.

Po celkem sedmi měřených jízdách se Jarda Kubata s Fordem jezdící na letních pneumatikách umístil jak ve třídě, tak i celkově na 2 místě.

Džarda Kubata si upevnil prvním místem ve třídě vedení v celém poháru, i když před poslední jízdou měl problémy s motorem. Celkově se umístil na 12 místě.

Emil Makal startující s Moskvičem obutým netradičně do ztvrdlých a letitých zimních protektorů zn. Obnova Brno se ve třídě umístil na 14 místě z 24 startujících a celkově na na 43 z 63 startujících.

 

 

Náhledy fotografií ze složky V. AR CUP 2008-9 Pelikan Dlouhá Lhota

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář