Jdi na obsah Jdi na menu
 


XIV. Radouňská rallye 2020, první neodvolaný podnik ČMPR v letošní sezóně

Prvním letošním podnikem šampionátu Českomoravského poháru v rallye se stala právě Radouňská rallye, která i přes poněkud komplikované hygienické předpisy z důvodů zhoršené epidemiologické situace zvládla přípravu soutěže byť v trochu omezeném časovém a kilometrovém formátu. Hořovice a Podorlická byly odvolány, takže jsme se těšili, že se konečně svezeme. Verča Kotková ( nová spolujezdkyně Dana ) se nemohla zúčastnit z rodinných důvodů, a tak Dana napadla šílená věc:

že si sedne vedle a že budu řídit já 

levastrana.jpg

pravastrana.jpg

a tak se stalo, že jsme se zúčastnili s Favoritem ve složení Hnáta - Dandy.

Počasí nám vyšlo na trénink i na samotný závod úplně perfektně, takže se dalo jet na jedné sadě kol celý den. Organizace závodu byla i díky snad pouze jedné nehodě ničím nepřerušovaná a i když jsme startovali až skoro na konci startovního pole, odjeli jsme všechny rychlostní zkoušky. Zezačátku se u mne projevovala dlouhá odmlka od řízení Favorita, ale ve třetím kole jsme se do toho konečně dostali. Díky technickým problémům ostatních soutěžících jsme nakonec dojeli na 3. místě ve třídě H5.

rr4.jpg

Touto cestou bych chtěl poděkovat Dandymu, že mě do toho uvrtal, byl mi při závodech oporou i pomocí a díky tomu jsem si hezky  a bez nervozity zajezdil.

rr1.jpg

rr2.jpg

jediný kousek šotoliny - naštěstí...nemám jí moc rád.

sepsal Hnáta v.r.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář