Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení 2023 a plán na 2024

10. 1. 2024

Předem hodnocení nutno říci, že loňská sezóna se nikterak nepovedla. Úspěchy posádky Dandy – Ten co si za jízdy čte nahlas z první poloviny šampionátu - díky neúčasti v druhé polovině - způsobily to, že v celkovém hodnocení to bylo 5. místo, sice nedaleko „bedny“, ale prostě až za „bramborou“.

Posádka Hnáta – Týnka nejela ze zdravotních důvodů ani jeden podnik a pro letošní sezónu to nevypadá lépe a Hnáta bude muset hledat nového spolujezdce.

K tomu všemu nás navždy opustil náš třetí jezdec a kamarád Balů, a přestože v našich vzpomínkách žije dál, bude nutno obsadit třetí auto celou novou posádkou.

Plán na letošní šampionát ČMPR je opět velice ambiciózní, co však se podaří a co ne, to ukáže čas a vývoj v nejbližších týdnech a měsících v novém HRT roce 2024:

Posádka Dandy – Ten co si za jízdy čte nahlas ( …Karel ) s vozem Škoda Favorit by měla jet vybrané podniky ČMPR, především s důrazem na Rallye Králíky, Podorlickou a Železné hory.

Posádka Hnáta – Pytlák by chtěla obnovit spolupráci, pokud to zdravotní stav spolujezdce dovolí a účastnila by se Rallye Radouň a Hořovice.

Zbývající auto po Balůovi by jelo v této sezóně ve zkušebním provozu, protože je třeba ještě drobně dopracovat, ale hlavně se bude hledat vhodné nastavení, se kterým nemáme díky chybějícím údajům žádné zkušenosti. Prvním podnikem by byla v případě asfaltové verze Rallye Radouň, případně v druhé polovině Rallye Kyjov nebo Hořovice.

Předem se s určitostí dá říci, že tato sezóna bude těžká a plná improvizací v sestavách jezdců a účastí na jednotlivých podnicích. Proto mě během roku nechytejte za slovo, pokud něco – nebo všechno – bude jinak, než jak jsem vás dnes, alespoň stručně,  informoval.

Hnáta HRT2023/HRT2024

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář