Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výnos č. 1/2013 Sb. HRT

8. 10. 2013

V souvislosti se zahájením provozu dílny JIH v Katovicích, vyhlašuji následující provozní řád dílny:

Provozní řád

servisního a vývojového střediska Hnáta Racing Teamu divize JIH v Katovicích

 

1)      Dílna je určena pro členy HRT (dále jen uživatel), pro opravy a údržbu jejich soutěžních a soukromých automobilů. Není možno využití ke komerčním účelům.

 

2)      Při zájmu o využití dílny je nutno si předem zajistit volný termín. Přednost vždy mají soutěžní stroje a jejich příprava před soutěžemi.

 

3)      Pohyb po areálu AGROKATu (dále jen pronajímatel) je PŘÍSNĚ ZAKÁZÁN. Toto pronajímatel kontroluje pomocí kamerového systému a optických bran napojených na PCO! POZOR NA PLANÉ POPLACHY!

 

4)      Pro vlastní činnost je určen pouze vnitřní prostor dílny a nelze využívat přilehlých venkovních prostor ani komunikací.

 

5)      Před zahájením práce je uživatel povinen zkontrolovat stav objektu a stejně tak jeho vybavení. Případné závady je nutno neprodleně nahlásit Domovníkovi (dále jen správce) a dále v rámci možností zamezit vzniku dalších škod.

 

6)      Uživatel je zodpovědný za škody na objektu a vybavení, stejně tak jeho kompletnosti,  které prokazatelně vznikly za jeho přítomnosti a je povinen vše uvést do původního stavu.

 

7)      Po ukončení činnosti je uživatel povinen vypnout vodu hlavním ventilem a elektřinu hlavním vypínačem (tyto jsou označeny).

 

8)      Uživatel pro svoji činnost může využívat veškerého k tomu určeného vybavení. Bez předchozího souhlasu správce nelze využívat vybavení skladované nebo určené pouze pro servisní činnost během soutěží.

 

9)      Uživatel je povinen dodržovat zásady bezpečnosti práce, požární ochrany a ochrany přírody.

 

10)  Veškerý odpad je uživatel povinen zodpovědně třídit a ukládat do nádob pro to určených.

 

11)  Sklad a jeho užití je prioritně určeno pro závodní stroje. Jeho využití je nutno předem nahlásit správci a bez jeho předchozího souhlasu toto není možné.

 

12)  Vybavení dílny a jeho rozšiřování je možné pouze po předchozí konzultaci se správcem. Bez jeho předchozího souhlasu není možno  toto svévolně doplňovat!

                                                                                                                         

  

    Domovník       

V Katovicích 21.7.2013

schválil, vydal a zveřejnil Hnáta v.r.