Jdi na obsah Jdi na menu
 


Termíny závodů VP 2007

30. 12. 2006

ObrazekPořadatel oblíbené IC WEST Rallye ( v loňském roce Svatováclavská ) vyhlásil  termíny svých závodů na letošní rok. Jedná se o seriál čtyř jednodenních soutěží, které jsou po dvojicích sloučeny vždy na jeden prodloužený víkend. V praxi to znamená, že první dvě soutěže se jedou o velikonocích ( sobota a neděle 7. a 8.4.2007 ) ve Švihově a na Sedlišti a třetí a čtvrtá na "svatováclavský" víkend ( pátek a sobota 28. a 29.9.2007 ) v Kramolíně a Švihově. Podrobnosti lze se dočíst na stránkách www.rkha.wz.cz. Výhodou je, že se všechny soutěže hodnotí jak samostatně, tak i bodově jako šampionát s celkovým vyhlášením po čtvrté soutěži, navíc je bodový zisk ( jak jsem se dozvěděl ráno 16. ledna 2007 ) započítávaný do šampionátu VP 2007. Ne nevýznamná skutečnost je i ta, že se dá celý šampionát zvládnout bez nároku na dovolenou. Jedou se podle vyzkoušeného "rallyesprintového" schématu "všechno v jeden den" asi tak, jak jsme loni jeli "svatováclavskou". 

Ve VP 2007 mám dvě nepotěšující zprávy:

1) Třída trabantů nevznikne, ani tehdy, když jsem panu Seckému navrhoval určitou formu sponzoringu na cenách pro vítěze a šlo mi pouze o samostatnou výsledovku trabantů v každém podniku.

2) Bude zrušena třída H2 a všichni historici budou opět sloučeni do třídy H. Jednotliví pořadatelé mohou vypsat určité "podtřídy", ale v celkovém hodnocení bude pouze jedna H třída. Pro slabší vozy tak vzniká pouze jedna teoretická šance na umístění, a to tzv. "ubodování" ostatních díky účasti na všech podnicích šampionátu VP.

3) Termíny závodů započítávaných do VP 2007:

Rallyesprint Švihov - 7.4.2007*

Rallyesprint Sedliště - 8.4.2007*

Rallye Hořovice - 5. až 6.5.2007*

Rallye Posázaví - 25. až 26.5.2007

Rallyesprint Hořovice - 8.9.2007*

Rallye Světlá - 21. až 22.9.2007

Rallyesprint Kramolín - 28.9.2007*

Rallyesprint Švihov - 29.9.2007*

Rallye Střela - 26.-27.10.2007*

4) Z výše uvedeného je vidět, že trocha diplomacie je přece jen víc ve svých výsledcích než pevná ruka centra.

5) Hvězdičkou označené závody budou s největší pravděpodobností také započítávány do právě se rodícího Trabant Rallye Cupu. TRABANTÁŘI VŠECH ZEMÍ, SLEDUJTE TYTO STRÁNKY! V době bližší než blízké přinesu další informace o TRC 2007! Takže všichni, co máte doma svého Trabanta, Trabiho, T601 či prostě jenom "tráboše" a chcete se dozvědět něco o možnostech jak se levně a rychle svést, zachovejte nám návštěvnickou přízeň.

vedoucí Hnáta v.r.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re for Hnáta

(Hnáta, 15. 12. 2006 14:51)

To Petr TRT: Pěkně kuješ železo na stránkách ASK:-))), jsem pro cokoli, co nám jako třídě pomůže a souhlasím s tím, že nesmíme couvnout od té "T" třídy. Ale jak píše Vlček, že se máš obrátit na Seckýho, tak tam to ani nezkoušej, to je ztráta času a nervů. Jestli Hořovice opravdu vypíšou skupinu "T", jsem ochoten přispět na ceny pro závěrečné vyhodnocení 3. listopadu v Hořovicích ( započítávaly by se oba závody z Hořovic , protože na HB a Světlé to určitě vypsaný nebude ). Jsem ochoten zorganizovat sázkovou kancelář - internetovou - na výsledky trabantů v příští sezóně, mohlo by se z toho i něco financovat. Už je jasné, že ta hospoda po Novém roce bude nutná...

for Hnáta

(Petr TRT Liberec, 15. 12. 2006 14:18)

Tak se ledy možná pohnuly :-))). Na stránkách ASK Hořovice jsem politicky zhodnotil situaci a reakce mne mile potěšila....Myslím, že když ještě trochu "přitlačíme na pilu" budeme mít v Hořovických závodech svoji třídu "T" (jakože Trabant). To musíme dotáhnout!!!
Pěkně je tam všechny pochval...A máš nový úkol. Sehnat ještě jednoho pražskýho rallytrabantist aby nás bylo víc :-)))

Re for Hnáta

(Hnáta, 13. 12. 2006 7:28)

To Petr TRT: Zkus zkontaktovat telefonicky Keborta z ASK Hořovice ( mají na stránkách i tlf. kontakty ) a možná taky Šimíka ( z propozic letošní soutěže ), třeba by k tomu něco věděli. Takhle je to opravdu velice slabý, taky se nám nechce do HB a Světlé, když bylo letos startovné 5 tis. U nás to vypadá na oboje Hořovice, potom plus ty dva víkendy od RKHA a potom uvidíme, co bude vyhlášeno jako volné soutěže během roku. Komplet šampionát VP pro nás pro nikoho nemá cenu, snad možná pouze pro Pinďu s Moskvičem, nechci ho podceňovat - taky dovede jet jako magor vypatlanej - ale proti mini morisům a stotřicítkám to bude opravdu moc a moc těžký.

for Hnáta

(Petr TRT Liberec, 12. 12. 2006 18:47)

Nemělo být 8 závodů? A co Pardubice? Ty se vůbec nejedou? Nemáš nějaké bližší informace,proč nechtějí další pořadatelé uspořádat už předem předjednané závody?
Takhle to vypadá bledě. Seckýmu jsem nechtěl dát ani korunu ( za ty třídy :-))) ) ,ještě ke všemu má startovný jak na rallyesprintech a má nás asi za otravný hmyz..... Jestli bude VP jen tyhle čtyři soutěže s těmato termínama tak se amatérský soutěže ještě více rozmělní...Když to někomu na závodech klekne tak pochybuju, že za tři neděle pojede znovu...

Smích, To Hnáta

(Balů, 8. 12. 2006 8:05)

To nebylo myšleno, že bych se smál Trabantům, ó nejvyšší, to bych si nedovolil, smát jsem se chtěl tomu dialogu, souboj Škody 1000 MB a Trabantu, tím jsem chtěl říct, že se mne to netýká, když tam nemám 998 ccm, ale 1298ccm.Na smích jsem nízko v řetězci vedení týmu.

to Balů souboj značek

(Hnáta, 8. 12. 2006 7:47)

...tak se tomu můžu akorát zasmát - konec citátu. Ale tajně, chlapče, abych o tom nevěděl!

for Hnáta

(Petr TRT Liberec, 7. 12. 2006 21:57)

No, takže už mě nezbývá nic jinýho než vynechat aspoň jednu sezonu - založit TRABANT RALLY POHÁR (sportovní klub "Trabant sport klub Liberec" s ičem na to mám) - udělat webovky, nakoupit Vám poháry, sehnat nějaký sponzory na věcný ceny :-)), sehnat na půjčování velkej stan jako centrum "POHÁRU"pro všechny účastníky, centrálu má Láďa, notebook vezmu svůj, časy z cílů RZ si zajistím alternativně bez pomoci pořadatelů a udělám pořádný POHÁR z pořádných rallye závodů, závody vybereme všichni společně a vy si pořádně a hlavně O NĚCO zazávodíte - chcete?????? :-))))))) (moje auto ve startovce bude - tady ve městě je tááákových závodníků, kteří by jeli....)

To Petr TRT

(Hnáta, 7. 12. 2006 7:48)

Nechci ti Petře brát iluze o Poháru ČR ( letos K4 ), stál jsem u zrodu obrozeného ČMPR, takže jsem to trochu sčítnul a vzal to až do okamžiku výjezdu na 1. závody: zdravotní prohlídka u lékaře 2x300 Kč, národní licence 2x600 Kč, autorizovaná kopie homologačního listu 2500 Kč, testování (STK, emise, hlučnost, test se sportovním průkazem - vše v Praze ) 4000 Kč, přilby nehořlavé bez interkomu 2x7000 Kč, kombinéza starší FIA86 2x2000 Kč, prádlo ISO6940 cca 2x2000 Kč, rukavice ISO6940 2x1500 Kč, boty ISO6940 2x3500 Kč, školení 2x100 = a jsme na Kč 40500,- a to jsi ještě nevyjel na podnik, a dále pásy alespoň 4bodové FIA88 2x5500 Kč, sedadla alespoň FIA82 2x4000 Kč, vyměnit okna za skleněná, přední sklo za lepené, výfuk podle homologace, hasičák 4 kg.....a jsme někde nad 60 tisíci. Já, pokud bych někdy dal dohromady tyhle peníze a chtěl je věnovat do rallye, tak bych je dal do techniky a ne do těhle papírově hadrovejch vymožeností. No mudrujte ogaři.
To tisícovkář: Tebe musíme pojet i s prstem v nose, protože když si vy zapomenete v servisu nářadí, tak nejste schopni dojet ani jednu RZ, vy...utahovači šroubků.

Souboj značek

(Balů, 7. 12. 2006 6:00)

Koukám, že se nám na stránky dostal nějaký bojovný Moravan, není to náhodou Strýc Répal,ten se tady už objevil, měl bych sice z typových důvodů stát za "Tisícovkářem", ale to nemůžu, když mi pod kapůtkou tísícovky bije 50 kW Felda a navíc máme v týmu Trabiho, kterého vlastní vedoucí, tak se tomu mužu jen zásmát.I vy muži, někdy jste jako rozverní školáci.

To Petr TRT

(Tisícovkář, 7. 12. 2006 5:42)

Tož moje pléchy držijó dobře, ty duroplastikářu,však si daj pozůr, aby Ti z teho nenaďáli trsátka, tož zandi na Moravu, sa uvidí, Valaške,kto keho seřéže, kéž by sněhu bylo dosť, bys viďál :o))))))

To Tisícovkář

(Petr TRT Liberec, 6. 12. 2006 23:47)

Jé to je dobře, že se ozval taky někdo z "napadených" :-))))))). Už se ti třepou plechy???:-)))))))))))))))

To Petr TRT

(Tisícovkář, 6. 12. 2006 16:48)

Tož aby sa nenašel dajaký tisícovkář a neséřézal Vás, plastikáři!! :o))))

To Petr TRT

(Hnáta, 6. 12. 2006 7:36)

Líbí se mi ten nápad s přípravným výborem - to je takové revoluční...To víš, my v týmu jsme samá evoluce, ale ty revoluce mají taky něco do sebe. Navrhuju zkratku: PVPOČRMD - přípravný výbor pro obrození českého rallye modrým dýmem.

for Hnáta

(Petr TRT Liberec, 5. 12. 2006 20:35)

Ahoj, taky bych to viděl jen na ty Kramolíny. Nějaký srazy s jednou RZ.....to fakt ne :-)))). Uvidíme co vymyslejí ve VP za nový soutěže. Taky na 100% nepojedu všechny, jestli vůbec nějaký....pořád mě to leží v hlavě a nemůžu na tom najít nic pozitivního. Když to dobře půjde tak budeme s odřenejma ušima v desítce...No viděl bych to tak, že až budou známý termíny závodů tak se slezeme a dohodneme co by jsme eventuelně jeli a asi si budeme muset udělat svoji klasifikaci :-)). Jako první cenu šišku uheráku nebo tak něco, aby bylo o co jet :-). Teď do konce roku už to na nějakou společnou hospodu nevidím, protože každý má nějaký firemní pitky, takže by jsme se asi nesešli. Ale po novým roce uděláme první zasedání přípravného výboru pro obrození českého rallye sportu a tam proberem taktiku účastí na jednotlivých závodech :-)).
Sleduješ trochu PČR? Příští rok se má jet společně s MČR v rallyesprintech. Hlavně je tam třída HA do 1000cm. Tam může jet každý historik do roku výroby 86 - neplatí tam periody jako v mistráku. Auto musí být podle dobové homologace, ale sedačky můžeš dobové nebo propadlé, hadry hom.86,jen pásy musíš s akt.homologací. To by šlo. Startovný tam letos bývalo okolo 4-5 tis. což je méně než v Havl.Brodě nebo Světlý. Uvidíme jaká tam bude letos konkurence...
Umíš si představit lidi jak by čučeli až by jsme se přiřítili :-))) skoro v MČR :-)))))a ještě víc až by zjistili, že jsme seřezali ty tisícovkáře :-)))

To Petr TRT:

(Hnáta, 5. 12. 2006 8:52)

Vezmu to odzadu: Se Zajícem v nijak specielním spojení nejsem, občas se někde potkáme, třeba v sobotu mezi tím miliónem lidí na Strahově:o)))). Pokud se něco dozvím o tom jeho Cupu, tak to sem - na stránky - jistě pověsím. O těch srazech mám taky smíšené představy, protože absolvovat přepravu WRC s celým realizačním týmem, týmem inženýrů, ledových špiónů, svačinářek, zdravotních sester, bratrů a doktorů ( kdybych třeba zase něco dělal na předním brku ), tiskový mluvčí atd. atd. kvůli 1 RZ na srazu, to se opravdu ekonomicky nevyplatí. Určitě bychom chtěli jet ty 4 "Kramolíny", protože jsou spojeny vždycky po dvou. Do VP Zajíc nepůjde a nevěřím, že bych ho k tomu přemluvil. Švihov prý má být hodně technický - píšou na rkha.wz.cz. Výhoda je, že "dole" je velká základna Trabantů a věřím, že je Zajíc zlanaří a že by nás tedy mohlo být na závodech - "Kramolínech" opravdu třeba 10 - do VP ale z nich nikdo nepůjde, mluvil jsem s nimi na svatováclavské. Tratě na "Kramolínech" bych nepodceňoval, Střela to sice není, ale všichni na to pějí ódy - schválně zeptej se kaskadéra Kopáčka ml., ten tam dělá pravidelně divadlo a diváci jsou už vždycky předem nabuzený na dvoutakty, to mi věř. Startovný je kolem 1600 za závod. Pro první tři v trabantech je celkem 6 pohárů atd. atd. Pokud by vám šlo o Trabant Cup ve VP, tak se k tomu Secký bude stavět jistě odmítavě, nevím, co v tom udělat... a navíc 8 podniků za rok, to určitě nebudeme moct celý odjet.
Jo a teď to nejdůležitější: Kdybyste se zase měli scházet někdy v sobotu večer v Liberci v hospodě, napište mi, do LI to zase není od nás tak daleko, abych nemohl zajet na kus řeči, kafe a tonik.

for Hnáta

(Petr TRT Liberec, 5. 12. 2006 0:53)

Ahoj, já nějak nemůžu furt pobrat nějakou motivaci...Teď v sobotu jsme si všichni dali sraz v hospodě a trochu diskutovali ( dokud jsme teda mohli:-)) ). Byl tam i Láďa Lukeš z Lípy (má v Liberci rodiče, takže se občas staví). Tomu a Kašpárkům je to jedno, ty pojedou hlavně že se prej svezou...ale já abych jezdil v druhý desítce, tak to nemusím. Píšu si z mladým Vášou Kopáčkem a ten je z toho systému soutěží taky pěkně rozčarovaný...Jediný co mě tak napadlo byl nějaký TRABI CUP...Tak Zajíc má stejný nápad...S těma Kramolínama se dá souhlasit, ale nějaký srazy...:-)))no nevím. Spíš bych ještě Zajícovi promluvil do duše, aby zařadil nějaký termínově vhodný závody VP. Ono "Kramolín" moc rallye není, co si budem povídat.Pořádná trať to byla třeba Střela, tam už by se ukázalo :-)).Jemu asi jde o startovný a další náklady, že jo. Každopádně lepší než nic, ale chtělo by to doladit :-)). Tady se staví ještě jeden Traboš (snad v barvách KSČ :-)), takže by měl přibýt další soupeř...Vyhrožuje statečně tak uvidíme...:-)). Já myslím, že když ten CUP dá dohromady tak se určitě zúčastníme v plném obsazení, Kašpárky a Láďu politicky zpracuju a pojedou taky. S Rejžou nevím, jakoby se propad sto sáhů pod zem :-))). Co to toho Zajíce napadlo....že by četl ty naše výlevy :-))). Pojede taky nebo bude jen organizátor? Pojede ten jeho kompars? To by bylo 10 Trábošů....Ty jseš se Zajícem ve spojení? Napiš jak pokračují přípravy cupu, abych je na to tady mohl připravit...

Ještě pro Petra TRT

(Hnáta, 4. 12. 2006 17:00)

Na rallyesprintu jsem mluvil se Zajícem. Chce uspořádat "Trabant Cup", bude složený ze šesti závodů: ty již zmíněné 4 "Kramolíny" + 2 závody ze srazů Trabantů ( jeden v květnu a jeden koncem srpna ). Už to má prý dohodnuté s Danem Krobem. Tak co, chlapci liberečtí, jdete do toho ???? Petře řekni Kašparům, Rejžkovi a dalším. To by byl kouř. Na svatováclavský to bylo moc hezký, hromada diváků a bezvadná atmosféra...Mudrujte ogaři, mudrujte...

Re for Hnáta

(Hnáta, 28. 11. 2006 14:08)

To Petr TRT: No, právě proto se tě snažím zlanařit na ty "Kramolíny", tam nám ( když nás bude aspoň 5 ) Dan Krob vypíše třídu trabantů a pořádně proženeme zajíce ( rozuměj Zajíce ). Mohlo by tak dojít ke zničení mýtu o Zajícově neporazitelnosti v jižních Čechách.

for Hnáta

(Petr TRT Liberec, 28. 11. 2006 11:42)

Ahoj, nezeptal jsi se o co Seckýmu jde? Takhle je to pro nás mrtvý...Jak asi budu závodit s Bavorákem nebo cooperama? Tak to vůbec pořádně rozmyslím, jestli pojedu na jaře do Hořovic - to jsou takový letiště, že jsme bez šance i kdyby do mě vstoupil duch Loeba. Budeme to muset pořádně promyslet a hlavně se všichni domluvit co pojedeme, aby vůbec stálo za to jezdit....Jé, ten pan ředitel mě nas.... Musím si to nechat projít hlavou :-))

Pro Petra Charouska, pokud to bude číst:

(Hnáta, 28. 11. 2006 8:33)

Petře, nepřemýšlíte taky o tomto šampionátu. Víš o co mi jde...prostě když nejde Mohamed k hoře, musí hora jít k Mohamedovi. To by náš společný kamarád ze Strakonic koukal, kdo to přijel...a jak by dopadl.